“Paaspop opent festivalseizoen en brengt Zieuwent in zomerse sferen”


Wat is er nou lekkerder dan met zomerse temperaturen te genieten van je cocktail; een Mojito, een Seks on the Beach of een Cosmpolitan, dat is nog een keer wat anders dan een gewoon biertje.

Lijkt dat je wat om tijdens Paaspop te doen? Dan hebben we goed nieuws, dat kan gewoon! Het paasvuur brengt natuurlijk een aangenaam temperatuurtje mee, en om helemaal in zomerse sferen te komen serveren de bartender van The Backcorner heerlijke cocktails. Met de beste dranken en verste ingrediënten, wordt jouw cocktail live gemixt, geshaked en aangekleed. In een omgebouwde zeecontainer, met een terras op het dak. Waar vanaf je prachtig uitzicht hebt op het terrein en waar je lekker kunt chillen. Met als motto: “overal goede cocktails” verblijden de heren de hele Achterhoek, er daarbuiten met hun cocktails en sfeervolle cocktailcontainer. Daar creëren ze een eigen “Achterhoekje”. Geniet van de unieke sfeer, gastvrijheid en natuurlijke overheerlijke cocktails. Je drankjes worden vers bereid, dus je kunt ook meekijken, zodat je het thuis ook uit kunt proberen. Maar je mag ook stiekem naar de barmannen kijken natuurlijk… Kom het proeven en beleven tijdens Paaspop Zieuwent!
NIEUW: Paaspop Kinder-doe-middag!
In plaats van een theatershow organiseert Paaspop dit jaar een Kinder-doe-middag! Voor alle kinderen op die op de basisschool zitten is er van alles georganiseerd!

Vanaf 18:00 uur staan er op het Paaspopterrein en in de tenten allerlei leuke activiteiten gepland. Van dartvoetbal en springkussens tot paaseieren zoeken, kleurplaten kleuren en schminken. Voor de aanstormende zangers en zangeressen is er ook een karaoke set, zodat ze vast kunnen oefenen hoe het is om op Paaspop op te treden. Ouders zijn natuurlijk ook van harte welkom om te kijken of lekker mee te doen met de kids.
Paaspop Zieuwent introduceert cabaretavond op zaterdag
Zaterdag 31 maart barst Paaspop Zieuwent weer los. Dit jaar presenteert Paaspop een nieuwe terreinindeling waarbij de Spiegeltent en de Kroegtent het binnenplein omarmen. Op zaterdagavond wordt de Kroegtent omgetoverd in het Paaspop Theater. De organisatie heeft drie cabaretiers weten te strikken die een avondvullend programma zullen gaan verzorgen.

Tijdens de 39e editie van Paaspop Zieuwent blijft de organisatie vernieuwen. Dit jaar zal er op de avond voor Pasen een cabaretavond georganiseerd worden, waar het publiek vermaakt wordt door drie cabaretiers. Hiermee geeft Paaspop het publiek een unieke kans om op een informele en laagdrempelige manier te genieten van cabaret in de Achterhoek. In het Paaspop Theater zullen Fabian Fransiscus, Patrick Meijer en Tom Montfrooy het podium betreden om de bezoekers van Paaspop te vermaken. Deze drie heren zijn geen onbekenden in de cabaretwereld en hebben internationale podiumervaring en al enkele awards op hun naam staan. Iedere cabaretier zal een aparte show verzorgen waarin humor centraal staat, maar ook maatschappelijke thema’s worden aan de kaak gesteld. Het publiek wordt aan de hand genomen en meegezogen in de shows. De presentatie van deze avond is handen van de dames van PEERtoftheater. Aanvang van de cabaretavond is om 21:00 uur, vanaf 21:30 start het programma. Na afloop van de cabaretavond is er de mogelijkheid om gezellig te borrelen in de Spiegeltent. Deze is vanaf 22.15 uur open voor iedereen die zin heeft in een feestje onder begeleiding van de Superpianoshow. Het andere nieuwtje van Paaspop Zieuwent is de komst van een heuse Spiegeltent. Een Spiegeltent kenmerkt zich door het hout, glas in lood ramen, knusse zitgedeeltes aan de rand en natuurlijk haar spiegels. Uniek aan de Spiegeltent is ook dat er maar een beperkt aantal van bestaan in Nederland, daarom is de organisatie ook trots op deze aanwinst en verwacht de bezoeker te kunnen verrassen met deze sfeervolle tent. Paaspop Zieuwent voorzitter Dave Holkenborg: “De Spiegeltent is allesbehalve een standaard festivaltent. Wij nodigen iedereen van harte uit om een kijkje te komen nemen!” Paaspop Zieuwent vindt dit jaar wederom plaats aan de Rouwhorsterdijk op zaterdag 31 maart en zondag 1 en maandag 2 april. Kaarten voor de cabaretavond zijn voor €10,- te koop op www.paaspop-zieuwent.nl/tickets of bij de voorverkoopadressen: Primera Lichtenvoorde en Spar Zieuwent.
Premium op Paaspop zondag!


Yes! De eerste band die op Paaspop speelt is bekend! Geen introductie meer nodig voor de mannen van Premium. Een feestje dat wordt het zeker!!

Waar Premium binnenkomt, ontstaat plezier. Zes creatieve, energieke Achterhoekse kerels die enthousiasme, strakke covers en interactie met het publiek in een juiste dosis combineren. Al sinds de oprichting in 2002 (inmiddels zo'n 200 optredens geleden!) blijkt deze formule nog steeds een groot succes. Of het nu een groot festival is of een klein besloten feest; het dak gaat er af! Een van de hoogtepunten in het bestaan was de deelname aan The Clash of the Coverbands in 2006. Via Tivoli Utrecht en Paradiso Amsterdam stonden zij uiteindelijk in Studio 22 in Hilversum als landelijke finalist op het podium. De band deelde de jaren daarna het podium met talloze acts als Barry Hay, Band Zonder Banaan, Kensington, DJ Paul Elstak, Hilversum House Maffia. Boh Foi Toch en nog vele anderen. Sinds begin 2015 heeft Premium een fonkelnieuwe samenstelling en is de drang om op te treden nog nooit zo groot geweest. Met een repertoire varierend van top 40 hits, herkenbare golden oldies, catchy popsongs, scheurende gitaarmuziek en ook dance weten ze op elke gelegenheid in te spelen.