PaasPop 2017
De 38e editie!!
Ook deze editie blijven we de ingeslagen weg volgen; op zondag blijft de entree gratis; het paasvuur dichtbij; de muzikale invulling buiten en mooi weer. Op maandag gaan we de dag wederom starten met een brunch. Verandert er dan niets dit jaar?

Jawel! Dit jaar geen Slag om of op PaasPop, maar een heuze PaasPopPub!! De pub is de zaterdagavond gevuld met een diversiteit aan regionale bands met eigen werk en hier en daar wat aangevuld met covers. Welke bands dit zijn en wat ze je komen brengen, lees je verderop. De zaterdag zal knallend worden afgesloten door HIGH VOLTAGE, dé AC/DC tribute band. Dus breng je luchtgitaar mee en kom rocken!! Op zondagavond staat het Paasvuur als vanouds centraal. Onze avond begint met de kindervoorstelling van Kareltje en Jasmijn, vervolgens is het buiten genieten van een drankje met de klanken van Shuffle Percussion Group, na het ontsteken van het Paasvuur. In de PaasPopPub zullen Terms and Conditions en Hot Stuf deze avond zorgen voor de nodige herkenbare klanken, swingende heupen en meezingers. Royal Beat en DJ Bacchie zullen de voeten in de grote tent laten bewegen en je van de ene in de andere verbazing laten vallen. En maandag? Dat is de middag waar het maar om 1 ding draait: Feest! Kom samen met je vrienden, familie, buren, sportteam naar de paasbrunch. Deze heerlijke brunch wordt dit jaar weer mede mogelijk gemaakt door ondernemers uit Zieuwent. De tent ouderwets ingericht met tafels en bankjes en onder het genot van een muzikale noot van Slingeland Kapel Beltrum gaan we een goede bodem leggen voor de rest van de middag. Een middag waarbij het hossen, hakken, schuifelen, raven en lol trappen met volle overtuiging worden verzorgd door Bandje Special. Die Tolle Leute doen hier nog een schepje bij bovenop met hun power-schlagers, après-ski knaller en Oktoberfest hits. Het enige wat jij hoeft te doen? Feest vieren zoals ze dat bij onze oosterburen ook doen: bier drinken en hossen!
PaasPop 2016


Hoogste tijd om jullie de komende weken op de hoogte te brengen van de plannen voor komend jaar.

Te beginnen met The Hillbilly Moonshiners Bluegrass Band. Je zou ze kunnen kennen van het feest op Keifestival dit jaar. Een te gekke band die hits van George Baker mixt met bijvoorbeeld Pharrel en een heel lekker "Bayou-sausje". Check de website voor hele fijne voorproefjes. www.thehillbillymoonshiners.com Zondag 27 maart zijn ze te zien op Paaspop Zieuwent!